BİLECİK / BOZÜYÜK - İçköy Ortaokulu

2016-2017 İÇKÖY ORTAOKULU SPOR MÜSABAKALARI DERECELER

Mrt

Okulumuz Sivil Savunma Kolu Sorumlu Öğretmenimiz M.Menderes ATAKAN eşliğinde tüm personel ve öğrencilerimizin katılımı ile İkaz Alarm ve Deprem Tatbikatı yapılmıştır.

Ara

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Burak ULUDAĞLI antrenörlüğünde öğrencilerimiz Futsal Yıldız Kızlar Bilecik İL 2.si oldu. TEBRİKLER

Ara

Okulumuz 8.sınıf öğrencisi Hülya ALAGÖZ İlçe bazında düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü Şiir Yarışmasında 1. olmuştur. TEBRİKLER

Kas

Okulumuz veli ve öğretmenlerin katılımı ile sene başı okul aile birliği toplantımız okulumuz çok amaçlı salonunda yapılmıştır.

Ekm

Okulumuz Türkçe Öğretmeni M.Menderes ATAKAN ve öğrenciler eşliğinde tüm personelin katılımıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı yapılmıştır.

Ekm

Okulumuz Öğrenci Temsilcisi seçimi Sosyal Bilgiler Öğretmeni Ferat DAĞ eşliğinde bütün okul öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Kazanan öğrencimiz 6/A sınıfı öğrencisi Gülcan IŞIK

Mrt

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Burak ULUDAĞLI ve öğrencilerimizi gösterdikleri başarılardan dolayı kutluyoruz..

Ock

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Burak ULUDAĞLI´nın gösterdiği başarılarından dolayı tebrik ederiz. Öğrencilerimizinde başarılarının devamını dileriz.

Ock

2016 Eğitim Öğretim Yılının ilk dönemi bitti ve karneler öğrencilere dağıtıldı

Ara

Okulumuz 16.12.2015 Çarşamba günü saat 15.00´ da çok amaçlı salonumuzda okul geneli veli toplantısı tüm öğretmenlerin katılımıyla yapılmıştır.

Ara

Okulumuzda sınıfların ve koridorların boyaları yenilenmiştir. Gerekli bölgelere tadilat çalışmaları yapılmıştır.