BİLECİK / BOZÜYÜK - İçköy Ortaokulu

Nis

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEMİNİ GÜZEL BİR ŞEKİLDE BİTİREREK ÖĞRENCİLERİMİZE KARNELERİNİ VEREREK GÜZEL BİR ŞEKİLDE DİNLENMELERİ İÇİN UĞURLADIK.

Ock

SAKARYA İLİNDE KARDEŞ OKULUMUZ KAZIMİYE CUMHURİYET ORTAOKULU İLE YILBAŞI KART POSTALLARI OLUŞTURARAK MEKTUPLAŞTIK. YENİ YIL İÇİN BİRBİRİMİZE HEDİYELER GÖNDERDİK. KARDEŞ OKULUMUZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ..

Ock

OKULUMUZA KİTAP OKUMA ALANI VE SİNEMA SALONU YAPILARAK FAALİYETE GEÇİRİLDİ.

Ock

OKULUMUZ ATATÜRK KÖŞESİ VE 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK KÖŞEMİZİ YENİLEDİK.

Ara

Öğrencilerimizle birlikte Şehidimiz Ünal DEMİR'in ailesini ziyaret ettik. Kur'an-ı Kerim ve şanlı bayrağımızı şehidimizin babasına takdim ederek şehidimize ve bütün şehitlere dua ettik. Misafirperverliğinden dolayı şehidimizin ailesine teşekkür ediyoruz.

Ara

12-18 Aralık yerli malı haftası kapsamında etkinlikler gerçekleştirdik. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKULUM TEMİZ BELGESİ ALMAYA HAK KAZANDIK.

Ara

OKUL SPORLARI KAPSAMINDA İLİMİZDE DÜZENLENEN BİLEK GÜREŞİ TURNUVASINDA 38 MADALYA İLE BAŞARIMIZI TAÇLANDIRAN ÖĞRENCİLERİMİZİ OKULDA DA TEBRİK ETTİK.

Kas

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KAPSAMINDA OKULUMUZDA EMEKLİ OLAN DEĞERLİ MÜDÜRÜMÜZ MEHMET FATİH BİŞGİN'İ EVİNDE ZİYARET ETTİK.

Kas

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI..

Ara

Okulumuzda deprem ile ilgili tatbikat gerçekleştirmiş olup deprem ve depreme hazırlık süreçleri ile ilgili öğrencilerimize acil toplanma alanında afet ve farkındalık kulübü öğretmenimiz M. Mustafa AKAR tarafından bilgilendirme yapıldı.

Kas

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ İLE BİRLİKTE OKULUMUZDA YÜRÜTTÜĞÜMÜZ SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ VE ÇEDES PROJESİ KAPSAMINDA KUMRAL ABDAL TÜRBESİNİ ZİYARET ETTİK. TÜRBENİN BAKIMINI GERÇEKLEŞTİRDİK. GEÇMİŞLERİMİZE DUA EDEREK ZİYARETİMİZİ TAMAMLADIK.

Kas

CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU ULU ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ÖLÜMÜNÜN 85. YIL DÖNÜMÜNDE ANMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRDİK.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında planladığımız Bozüyük Jandarma Komutanlığı'mızın konuğu olduk. Öğrencilerimize jandarma kolluk kuvvetleri hakkında bilgilendirme yapıldı. Öğrencilerimizle birlikte eğlenceli ve verimli bir ziraret gerçekleştirdik. Emeği geçen tüm Jandarma personelimize teşekkürlerimizi sunarız. İyi ki JANDARMA KUVVETLERİMİZ VAR !!

ÖĞRENCİLERİMİZE SINAVLARINDA BAŞARILAR DİLİYORUZ..